Erop uit - Reisverslag uit Kinderdijk, Nederland van Geri Lange-Mes - WaarBenJij.nu Erop uit - Reisverslag uit Kinderdijk, Nederland van Geri Lange-Mes - WaarBenJij.nu

Erop uit

Blijf op de hoogte en volg Geri

24 September 2007 | Nederland, Kinderdijk

Overmorgen vertrekken we naar Zuid-Afrika, Kaapstad. De laatste weken hebben we al iets van "vakantie vieren" geproefd, want we pasten drie weken op een huis in Nieuw-Leusen, Overijssel. Het weer was nou niet bepaald perfect te noemen. Wij hebben welgeteld twee keer een uurtje buiten gezeten. Wel fietsten we door vier provincies, want Nieuw-Leusen ligt op vlak bij de grens van Friesland, Drenthe en Gelderland. Inmiddels zijn we weer vier dagen thuis om snel even de koffers te herpakken en het huis een grondige beurt te geven. Ik wil de tijdelijke bewoners van ons huis graag een indruk geven van de Hollandse properheid.

Geri

Nog enkele dagen en dan vertrekken Bas (echtgenoot) en ik voor vier weken naar Zuid-Afrika, Kaapstad. We doen dit middels een woningruil. De bewoners komen een dag later in ons huis aan.