Bijzonder verschijnsel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Geri Lange-Mes - WaarBenJij.nu Bijzonder verschijnsel - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Geri Lange-Mes - WaarBenJij.nu

Bijzonder verschijnsel

Blijf op de hoogte en volg Geri

19 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Ik vergat nog iets, wat toch wel het vermelden waard is. Nadat wij vanavond gegeten hadden, wandelden we nog langs de kade en gingen romantisch naar de sterren zitten kijken. Daarbij dwaalt de blik ook wel eens over het water en toen zag ik tot mijn verbazing groene lichtjes in het water. Gebiologeerd staarden zowel Bas als ik ernaar. Soms leken het fluoriserende kwallen, soms slangetjes die groter werden. Omdat ik op mijn knieen aan de waterkant zat, stopten er enkele wandelaars die meekeken. Soms zagen we er veel opflitsen, soms weinig. De gezamenlijke conclusie van zes personen luidde, dat het mogelijk fuoriserend plankton is, maar het fijne weten we er nog niet van. Prachtig was het wel!

• 19 Maart 2009 - 13:17

Marjolein:

Ja, fluoriserend plankton bestaat inderdaad. Schijnt erg mooi te zijn.
    De boys hebben hun prikken niet gehad, ik had me een weekje vergist...
    Stond dus bepakt en bezakt met Rolien (Paul moest werken) bij het bureau, is het volgende week.
    En het stond nota bene goed in mijn agenda!
    Weer een echte marjolein-actie ;-)

• 19 Maart 2009 - 20:36

Sifra:

Lijkt me wel cool om te zien!! En moest ook lachen om Marjo's actie haha ;)

Groetjes Sif

• 20 Maart 2009 - 19:57

Henk En Bep:

Wat een renteniersleven hebben jullie. We zijn inmiddels op de hoogte hoe het daar is, dus hoeven wij er niet meer naar toe.
    In ieder geval klinkt het allemaal goed.

Henk en Bep